Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Postal Employees

Post your thoughts and opinions here about current Postal employee topics.

Options
Go to last post Go to first unread
PostalSlave  
#1 Posted : Sunday, May 4, 2014 1:39:34 PM(UTC)
PostalSlave

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 11/13/2013(UTC)
Posts: 23

I was recently converted from a cca to a regular yesterday and when I try to get on liteblue and go to the job bidding it comes up with the little spread sheet but its blank, no routes or anything...anyone know if I am doing something wrong?
CCAinFL  
#2 Posted : Sunday, May 4, 2014 2:01:39 PM(UTC)
Guest

Rank: Guest

Groups: Guests
Joined: 2/6/2014(UTC)
Posts: 33,037

Was thanked: 15 time(s) in 15 post(s)
I'm in the same boat as you. Just made regular yesterday. There are several routes currently up for bid in my installation, but I can not see them on the bidding site either. Also can't access all the benefits pages in postalease yet either even though some of the pages now acknowledge me as "carrier(city)" vs "city carrier assistant" that it used to say. I say give it until next week sometime and see what happens.
121intheshade  
#3 Posted : Sunday, May 4, 2014 2:04:53 PM(UTC)

Rank: Senior Member

Groups: Registered
Joined: 8/4/2013(UTC)
Posts: 918
Falkland Islands (Malvinas)
Location: 112 deg West, 33.5 deg North

Thanks: 20 times
Was thanked: 177 time(s) in 137 post(s)
As a "still CCA" I can tell you I get the same thing when I do a search. Maybe they just haven't plugged you into the system yet. Does your PS 50 show that you're now a career employee? See if you can log into eReassign. If you can, then you're hooked up. If you can't get in, then you're not plugged in yet.
If you're going through Hell, keep going.
alaskamailman  
#4 Posted : Sunday, May 4, 2014 3:06:43 PM(UTC)
alaskamailman

Rank: Senior Member

Groups: Registered
Joined: 3/14/2014(UTC)
Posts: 1,404

Was thanked: 412 time(s) in 298 post(s)
Some offices do not bid routes on lite blue. I would still put in a manual bid for the routes based on 1st preference, 2nd etc. Make sure you keep a copy of bid.
postalvet  
#5 Posted : Sunday, May 4, 2014 3:57:51 PM(UTC)
Guest

Rank: Guest

Groups: Guests
Joined: 2/6/2014(UTC)
Posts: 33,037

Was thanked: 15 time(s) in 15 post(s)
are there bids open?
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.1.1 | YAF © 2003-2022, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.399 seconds.